O NAS

Podjetje Pagatti d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 2000. Z dvema zaposlenima smo se v takratnem obdobju specializirali za trženje hladno vlečenih žic. Ves čas sledimo potrebam kupcev in našo ponudbo izboljšujemo. S skladiščenjem blaga, z lastno logistiko in kvalitetnim servisom želimo izdelke iz našega prodajnega programa približati kupcem.

V letu 2006 smo skladišče in sedež podjetja preselili v Šenčur pri Kranju. Osemnajst zaposlenih v podjetju zagotavlja kvalitetno ponudbo hladno vlečenih žic, žic za varjenje, elektromotorjev in paličnih jekel.

Dolgoletno tesno sodelovanje z domačimi in tujimi dobavitelji nam poleg širokega izbora izdelkov omogoča, da kupcem svetujemo in nudimo strokovno pomoč pri nabavi jekel. Zavedajoč se zahtevnosti globalnega tržišča ter konkurenčnega okolja želimo izkoristiti nove priložnosti in s specializacijo ter širitvijo prodajnega programa zadovoljiti potrebe čim širšega kroga kupcev.

Kaj je naš izziv?

Tudi pri najbolj zahtevnih povpraševanjih vedno dobaviti kvalitetno specialno jeklo vsem našim kupcem. Naše vodilo je delovati transparentno in z osebnim pristopom ter korektnim delom pridobiti zaupanje naših poslovnih partnerjev.

Kot manjše podjetje z veliko prihodnostjo, ostati in postati še bolj prepoznavni na trgu specialnih jekel